Blog

Rozžiarte svoj veľký deň farbou roka 2018

  • 18.03.2018
  • Napísal: admin

Premýšľavá a dramaticky provokatívna, komunikujúca originálnosť a vynaliezavosť. Takýto je podľa spoločnosti Pantone odtieň fialovej – ultra violet. Áno, farbou roka 2018 sa podľa spoločnosti stala fialová s modrým podtónom, farba tajomstva a fantázie.

Niekedy je menej viac

Fialová predstavuje veľmi odvážny odtieň, ktorý je sám o sebe veľmi výrazný. Preto ak zvolíte fialovú za dominantu vašej svadobnej výzdoby, rozhodne treba uplatniť pravidlo, že menej je niekedy viac.

Nie, žiadne veľké lesklé mašle a obrovské organzy na stoloch. Nechcete predsa vytvoriť smutný tmavý priestor. Stavte na jednoduché kvetinové dekorácie, ktoré v kontraste s bielymi obrusmi zafungujú veľmi prenikavo a elegantne zároveň. Alebo využite ako dominantu kvalitné obrúsky a fialovú jemne zakomponujte v kvetinovej výzdobe v kombinácii s bielou.

Rozmanitosť odtieňov

Vo výzdobe nemusíte uplatniť len jediný odtieň fialovej. Skúste spájať sýte odtiene fialovej s jej jemnejšími tónmi. Rovnako vkusne vyznie aj v kombinácii so svetlou ružovou farbou. Ak chcete pridať vašej svadbe na majestátnosti, určite siahnite po kombinácii fialovej a striebornej. Skvelou voľbou je aj kombinácia s farebnými kvetmi.

Zdroj: Shelley Catering
Zdroj: Shelley Catering

Už len kúsok k dokonalosti

Ak chcete pozdvihnúť výzdobu na vyššiu úroveň, urobte tak pomocou dekoratívneho osvetlenia. Aj takýmto spôsobom môže v svadobnej výzdobe dominovať akýkoľvek odtieň (nielen) fialovej farby, nehovoriac o úžasnej atmosfére, ktorú svetlá prinášajú.

Zdroj: Michal Wurll
Zdroj: Shelley Catering

Zahaľte celý deň do odvážnej farby

Myslite na každý detail a nechajte si pohltiť celú svadbu majestátnou fialovou farbou. Skúste jemné kvietky v svadobnej kytici, či náramkoch pre družičky. Aj svojim hosťom môžete naznačiť, aká farba bude dominovať vášmu svadobnému dňu a určite zistíte, že fialová vyzerá na svadobných oznámeniach skutočne neodolateľne. Ak ste odvážna, siahnite po fialových topánočkách, či luxusnému saténovému opasku. Na detailoch skutočné záleží, tak neváhajte a ozdobte nimi svoj veľký deň.

Zdroj: sk.pinterest.com
Zdroj: sk.pinterest.com

Aktuálne trendy však nie sú jediným kritériom pre výber farby. Aj keď je farba tohto roka skutočne unikátna, pri plánovaní svadobnej výzdoby musíte myslieť na mnohé veci.

Čítajte viac v našom článku 10 krokov k perfektnej svadobnej výzdobe. Ak si v tejto oblasti skutočne neviete poradiť, nebojte sa nás osloviť, radi vám pomôžeme. Výzdoba je súčasťou našich komplexných služieb.